Top
Bottom

Logo Dimos Kileler 600dbi

Σκοπός - Εκπαιδευτικοί Στόχοι

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αναμφισβήτητα, η μουσική αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τρόπους εκδήλωσης και έκφρασης των ανθρώπινων συναισθημάτων. Αποτελεί το μέσο με το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε και να στείλουμε μία σειρά από μηνύματα που στοχεύουν κατευθείαν στην καρδιά και στο μυαλό μας, προκαλώντας πολλά και διαφορετικά συναισθήματα όπως χαρά, λύπη, ενθουσιασμό κ.α.

 

Είναι όμως και μία τέχνη η οποία έχει συγκεκριμένους κώδικες και κανόνες που μας βοηθούνε να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε εκτός από την ίδια τη μουσική, πολλές άλλες δεξιότητες και ικανότητες όπως την πειθαρχία, τον αυτοέλεγχο, την ομαδικότητα, το σεβασμό προς την τέχνη και τα δημιουργήματά της.

 

Η παρουσία μιας Φιλαρμονικής μπάντας για ένα Δήμο αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός και έναν θεσμό που αναπτύσσεται στα πλαίσια της ανιδιοτελούς προσφοράς του Δήμου απέναντι στους δημότες. Μέσα από την ενεργή συμμετοχή της Φιλαρμονικής σε όλες τις πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις, φαίνεται ξεκάθαρα η εικόνα ενός συγκροτημένου και αυτόνομου Δήμου που ενδιαφέρεται και μεριμνά για τον πολιτισμό σε όλα τα επίπεδα. Η προσφορά τώρα του Δήμου απέναντι στους δημότες είναι πολύ μεγάλη, αφού δίνει την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να αποκτήσουν και να μάθουν ένα μουσικό όργανο χωρίς το παραμικρό οικονομικό κόστος. Παίρνουν λοιπόν τα παιδιά σημαντικές γνώσεις οι οποίες μπορούν να τα βοηθήσουν ακόμα και στη μελλοντική επαγγελματική τους σταδιοδρομία. 

 

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

kdap banner

Με αρμοδιότητες που «εκτείνονται» από τον ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής πολιτικής μέχρι το φιλόδοξο τομέα των αναπτυξιακών προγραμμάτων, η Κοινωφελής Επιχείρηση αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα «εργαλεία» του Δήμου μας.

Follow Us